Win een Weekendje Weg!

Verschillende B&B's schenken een overnachting weg aan de bezoekers van de Dag van de Trage Weg! Deelnemen is eenvoudig. Schrijf in voor een activiteit en leg ze vast met een paar leuke foto's. Na de Dag van de Trage Weg nemen we contact op en geven we aan op welke manier je de beelden kan insturen en op welke manier de 3 winnaars gekozen worden. Ook op deze website zal die info verschijnen.

Tenzij anders vermeld gaat het Weekendje Weg over een overnachting voor 2 personen met ontbijt. Waag je kans!

 

1. De Gulle Beemden in Hulshout

 

B&B De Gulle Beemden is gelegen op de grens van de Antwerpse Kempen en het Hageland. Te midden van de beemden en omringd door bossen ligt onze B&B verscholen in de prachtige natuur. De charmes van de seizoenen komen in deze omgeving prachtig tot hun recht. Onze B&B is de ideale uitvalsbasis om de streek per fiets of al wandelend te verkennen.

Onze B&B bestaat uit 3 kamers, waarvan één duplex. Allen zijn ze licht en huiselijk ingericht met de bedoeling U zich meteen thuis te laten voelen. De kamers zijn voorzien van het nodige comfort zodat u zorgeloos kan genieten.  Alle verblijven hebben een dubbel bed en een badkamer met inloopdouche.  Verder heeft elke kamer een leefruimte met zithoek.  Onze duplex bevat ook een uitgeruste keuken. En...overal is er razendsnel internet. 

Gulle Beemden - omgeving

Gulle Beemden - interieur

 

 

2. De Paellepelhoeve in Nederhasselt (Ninove)

 

De Paellepelhoeve is rustig gelegen in de Dendervallei van Ninove: ideaal als vertrekpunt voor wandelingen in de natuur! In de nabije omgeving liggen Ninove  (4 km), Geraardsbergen (15 km), en Brussel (25 km).

De beklimmingen van de Ronde Van Vlaanderen liggen op een boogscheut hiervandaan, en we staan wielertoeristen dus graag bij in hun verkenningstocht, met onze zelf uitgestippelde routes waaronder “De Finale van de Ronde van Vlaanderen”. Als fervente wielertoeristen lieten we ons ook voor de 6 studio's inspireren door de bekende kasseihellingen uit De Ronde:"De Muur", "De Bosberg", "De Paterberg", "De Koppenberg", "De Molenberg" en de "Oude Kwaremont". 

Deze beschikken elk over een eigen badkamer en zithoek op de begane grond, terras en 1 of 2 slaapkamers op de eerste verdieping. We serveren een uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet in onze ontbijtruimte. Daarnaast is er een zithoek met TV en bar en een ruime binnenkoer.

Een leuk extraatje is onze dierenweide met handtamme dieren -  steevast een voltreffer bij de kinderen!

Voor onze gasten hebben we ook een fietsenstalling, fiets- en wandelkaarten ter beschikking, en is er overal draadloos internet.

Guy, Ann, Laure en Liesl heten jullie van harte welkom in B&B Paellepelhoeve en kijken uit naar jullie komst!

Paellepel - sfeerbeeld comprPaellepel - ontbijt compr

 

3. Van der Valk Hotel Beveren 

Het Van der Valk Hotel Beveren schenkt een Fiets-arrangement aan een van onze winnaars: een overnachting in de superior-kamer en luxeontbijt voor 2 personen. Alle faciliteiten zijn voorhanden om van hieruit het Waasland te verkennen. Het is heerlijk fietsen in deze regio, en je krijgt van het hotel verschillende fietsroutes en toeristische gidsen om nieuwe plekjes te ontdekken in Beveren en omstreken. Er zijn bovendien huurfietsen ter beschikking!

Voor wie liever wandelt, valt er uiteraard ook meer dan genoeg te beleven. U kan ook gebruik maken van zwembad, fitness en wifi. 
Achteraf kan u heerlijk ontspannen en dineren in het hotel, hetzij in het restaurant Nest, hetzij in de OZZO Sushi & Lounge. Je kan de avond perfect aflsuiten in de Boost Body & Mind wellness, om de volgende dag helemaal opgeladen verder te fietsen/wandelen. 

Van der Valk fietsers-gezinVan der Valk ontbijtzaalVan der Valk Superior kamerVan der Valk sushi loungeVan der Valk wellnessVan der Valk zwembad

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ga naar boven