Win een Weekendje Weg!

UPDATE: De winnaars zijn gekend >>>

Na de Dag van de Trage Weg stuurden jullie allemaal massaal foto’s in. Wij hadden er een hele kluif aan om hier een selectie in te maken, die te vinden is op onze Facebook-pagina. We mochten dankzij drie Bed & Breakfasts een Weekendje Weg-geven onder de deelnemers? Eentje voor de foto met de meeste likes, eentje dat geloot werd onder alle deelnemers en eentje dat de jury uitkoos. En zo geschiedde...

Benjamin Vergauwen en Katrien Doggen wonnen de meeste Facebook-likes met hun foto op de activiteit Dijken, vogels en brakwaterschorren in Beveren. Maar liefst 386 mensen kozen voor hen. Proficiat! Ze winnen een arrangement in de Paellepelhoeve in Nederhasselt, een prachtige locatie gesitueerd tussen het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen.


 

 

 

 

 

 

De prijs van de jury gaat naar de foto van werkgroep De Raaklijn uit Belsele door Firmin De Beleyr, op de opening van voetweg 51. De motivatie van het panel luidde als volgt: “De foto is misschien foto-technisch niet het sterkste beeld uit de reeks, maar het legt wél prachtig vast hoe trage wegen beleefd worden. De verbondenheid, elkaar de hand reiken om soms wat krakkemikkige baantjes te bedwingen, en het plezier dat hiermee gepaard gaat.” De charmante B&B De Gulle Beemden in het Hulshout verwacht jou, Firmin!

 

 

 

 De laatste winnaar werd door het toeval gekozen uit iedereen die een deelnemersformulier instuurde. De gelukkige winnaar werd Christophe Derudder uit Zandvoorde, die deelnam aan de Jacques Brel Wandeltocht. Geniet van een ontspannend weekend in het Van Der Valk-hotel in Beveren, met de groeten van Trage Wegen!

De drie winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht van hun prijs. Proficiat en tot op de volgende Dag van de Trage Weg, op 19 en 20 oktober 2019.

 

_________________________________________________________________

 

Drie B&B's schenken een overnachting weg aan de bezoekers van de Dag van de Trage Weg! Deelnemen is eenvoudig. Organiseer of doe mee met een activiteit op Dag van de Trage Weg en leg ze vast met een paar leuke foto's.

Het foto-album met de geselecteerde foto's is hier op onze facebookpagina te bekijken! 

 

WEDSTRIJDREGLEMENT 

- Deelnemen doe je door het invullen van dit online feedback-formulier, en het doorsturen van je mooiste foto's

- Inzendingen zijn toegelaten tot en met 5 november

- De drie winnaars worden als volgt bepaald:

  1. Vanaf 7 november plaatsen we de beste foto's in een album op de facebookpagina van Trage Wegen vzw. De maker van de foto die op 20 november de meeste likes heeft verzameld, sleept één van de drie weekendjes-weg in de wacht. Delen is dus de boodschap!
  2. Van alle ingestuurde foto's zal één winnaar geselecteerd worden door het secretariaat van Trage Wegen. De foto's zullen deskundig beoordeeld worden op sfeer, originaliteit, compositie en het gevoel dat eruit spreekt.
  3. Eén winnaar zal, net als de vorige jaren, nog steeds door het lot bepaald worden. Uit alle ingestuurde formulieren trekt een 'onschuldige kinderhand' de winnaar van het laatste arrangement. Zo maakt iedereen een kans, ongeacht uw fotografische capaciteiten of sociaal netwerk!

- Winnaars worden op 20 november persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

WAT VALT ER TE WINNEN?

Een arrangement van één overnachting en ontbijt voor 2 personen bij volgende uitbaters:

 

1. De Gulle Beemden in Hulshout

 

B&B De Gulle Beemden is gelegen op de grens van de Antwerpse Kempen en het Hageland. Te midden van de beemden en omringd door bossen ligt onze B&B verscholen in de prachtige natuur. De charmes van de seizoenen komen in deze omgeving prachtig tot hun recht. Onze B&B is de ideale uitvalsbasis om de streek per fiets of al wandelend te verkennen.

Onze B&B bestaat uit 3 kamers, waarvan één duplex. Allen zijn ze licht en huiselijk ingericht met de bedoeling U zich meteen thuis te laten voelen. De kamers zijn voorzien van het nodige comfort zodat u zorgeloos kan genieten.  Alle verblijven hebben een dubbel bed en een badkamer met inloopdouche.  Verder heeft elke kamer een leefruimte met zithoek.  Onze duplex bevat ook een uitgeruste keuken. En...overal is er razendsnel internet. 

Gulle Beemden - omgeving

Gulle Beemden - interieur

 

2. De Paellepelhoeve in Nederhasselt (Ninove)

 

De Paellepelhoeve is rustig gelegen in de Dendervallei van Ninove: ideaal als vertrekpunt voor wandelingen in de natuur! In de nabije omgeving liggen Ninove  (4 km), Geraardsbergen (15 km), en Brussel (25 km).

De beklimmingen van de Ronde Van Vlaanderen liggen op een boogscheut hiervandaan, en we staan wielertoeristen dus graag bij in hun verkenningstocht, met onze zelf uitgestippelde routes waaronder “De Finale van de Ronde van Vlaanderen”. Als fervente wielertoeristen lieten we ons ook voor de 6 studio's inspireren door de bekende kasseihellingen uit De Ronde:"De Muur", "De Bosberg", "De Paterberg", "De Koppenberg", "De Molenberg" en de "Oude Kwaremont". 

Deze beschikken elk over een eigen badkamer en zithoek op de begane grond, terras en 1 of 2 slaapkamers op de eerste verdieping. We serveren een uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet in onze ontbijtruimte. Daarnaast is er een zithoek met TV en bar en een ruime binnenkoer.

Een leuk extraatje is onze dierenweide met handtamme dieren -  steevast een voltreffer bij de kinderen!

Voor onze gasten hebben we ook een fietsenstalling, fiets- en wandelkaarten ter beschikking, en is er overal draadloos internet.

Guy, Ann, Laure en Liesl heten jullie van harte welkom in B&B Paellepelhoeve en kijken uit naar jullie komst!

Paellepel - sfeerbeeld comprPaellepel - ontbijt compr

 

3. Van der Valk Hotel Beveren 

Het Van der Valk Hotel Beveren schenkt een Fiets-arrangement aan een van onze winnaars: een overnachting in de superior-kamer en luxeontbijt voor 2 personen. Alle faciliteiten zijn voorhanden om van hieruit het Waasland te verkennen. Het is heerlijk fietsen in deze regio, en je krijgt van het hotel verschillende fietsroutes en toeristische gidsen om nieuwe plekjes te ontdekken in Beveren en omstreken. Er zijn bovendien huurfietsen ter beschikking!

Voor wie liever wandelt, valt er uiteraard ook meer dan genoeg te beleven. U kan ook gebruik maken van zwembad, fitness en wifi. 
Achteraf kan u heerlijk ontspannen en dineren in het hotel, hetzij in het restaurant Nest, hetzij in de OZZO Sushi & Lounge. Je kan de avond perfect aflsuiten in de Boost Body & Mind wellness, om de volgende dag helemaal opgeladen verder te fietsen/wandelen. 

Van der Valk fietsers-gezinVan der Valk ontbijtzaalVan der Valk Superior kamerVan der Valk sushi loungeVan der Valk wellnessVan der Valk zwembad

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ga naar boven