Narvik HomeParc

Overnachtingslocatie

De Sideways expeditie overnacht hier van 13.09 tot 17.09

Narvik HomeParcs chaletDit familiepark in Belgisch Limburg is gelegen aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen met ruim 6000 hectare natuur. Deze prachtige omgeving, bestaande uit beekdalen, heidevelden en naaldbossen, leent zich uitstekend voor het maken van een wandel- of fietstocht. Geef je voeten eens de vrijheid tijdens een wandeling op het Blotevoetenpad in Zutendaal.

Ook cultuurliefhebbers zijn in deze omgeving op de juiste plaats. Je kan in Hasselt bijvoorbeeld de Sint-Quintinuskathedraal eens bezoeken, het Nationaal Jenevermuseum of het Modemuseum. Het gehele jaar door zijn er diverse evenementen in de omgeving, waar Narvik HomeParc Mooi Zutendaal een uitstekende uitvalsbasis voor is.

Een verblijf in luxueuze villa's of comfortabele chalets. Ook aan vermaak ontbreekt het niet! De gasten beleven waterpret in het openlucht- óf overdekte zwembad, beide met apart kinderbad. En vergeet daarbij de vele activiteiten van het animatieteam niet met de kindervrienden Storm & Sterre. In het restaurant kan je rijkelijk eten en na een mooie vakantiedag genieten van een fris  pintje op het terras, in het restaurant of in de bar.

Narvik HomeParc.be