Oproepen

Wat doet de Beek?

De Beek helpt bij de groei, bloei en oogst op de bio-boerderij en in de amateurtuin, in de stadstuin en in het park. De Beek kookt, eet en bewaart, denkt en spreekt over meer zelfstandigheid bij het voorzien in onze dagelijkse voeding.

In 1794 wandelden John Hucks en Coleridge naar Noord Wales. Hucks droeg de poëzie van Thomas Churchyard met zich mee.
 
In 1802 wandelde Coleridge door Cumberland met in zijn bezit 'een hemd, een das, twee paar kousen, thee, suiker, pennen en papier, zijn  slaapmuts en een boek Duitse poëzie gehuld in olie met groen pigment (om waterafstotent te maken). Naar het schijnt las hij het Book of Revelations in Buttermere.
Sideways houdt van kampvuren. Kun je een blok hout missen, speel je een muziekinstrument, ben je een getalenteerde voetmasseur of wil je keuvelen met de wandelaars? Zoek de Sideways karavaan op en blijf op de hoogte via www.sideways2012.be. 

Ben je gepassioneerd door kunst en ecologie? Werk je vlot met de computer en surf je makkelijk doorheen de sociale media? Ben je benieuwd naar het radarwerk achter de schermen van een kunstenfestival en ga je graag naar culturele evenementen? Dan ben jij dé persoon die we zoeken!

Ken jij de charmantste trage wegen in jouw streek? Heb je weet van lokale verhalen, legendes of anekdoten? Loods jij de Sideways wandelkaravaan graag langs lokale bezienswaardigheden, een mooi natuurgebied, een authentiek café of uniek erfgoed? Dan kun jij als verkenner een essentiële rol spelen in de Sideways tocht. Dankzij de streekkennis van lokale verkenners wordt de Sideways tocht voor iedereen een belevenis. Wat verwachten wij van een lokale verkenner?