donderdag, 02 May 2019 11:49

Gebermte 2019 maakt de trage weg op

Ken je Den Berm al? Den Berm is een 3 km-lange groene heuvel tussen Wilrijk en Mortsel. Parallel aan het autowalhalla genaamd de Krijgsbaan ligt er een wilde, groene oase. Een paradijsje-met-trage-weg op 3 meter hoogte, voor kinderen en iedereen die graag wandelt, loopt of fietst. Van 18 tot en met 25 mei kan je Den Berm in al z'n heerlijke facetten mee-maken op het festival gebermte.

Trage wegen verbinden mensen met elkaar en maken ontmoetingen, spel, contact met de natuur, reflectie en onthaasting mogelijk. Trage wegen zijn van ons allemaal: ze behoren toe aan de gemeenschap.

GEBERMTE2

Tijdens de week van 18 tot en met 25 mei strijkt een internationale groep studenten, onderzoekers en kunstenaars op 'Den Berm' neer. Zij zullen in gesprek gaan met inwoners, organisaties, politici, ambtenaren en andere belanghebbenden over hoe we de open ruimte in de Zuidrand van Antwerpen sterker kunnen maken.

Kom het mee-maken!

Op het prgramma: een bermpicknick, begeleide wandelingen, poppentheater, muziek, po√ęzie, dans en nog veel meer. 

Meer info op www.gebermte.be en op www.facebook.com/gebermte 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.