vrijdag, 30 November 2018 22:55

Dag van de Trage Weg: de gelukkige winnaars van een Weekendje Weg

Na de Dag van de Trage Weg stuurden jullie allemaal massaal foto’s in. Wij hadden er een hele kluif aan om hier een selectie in te maken, die te vinden is op onze Facebook-pagina. We mochten dankzij drie Bed & Breakfasts een Weekendje Weg-geven onder de deelnemers? Eentje voor de foto met de meeste likes, eentje dat geloot werd onder alle deelnemers en eentje dat de jury uitkoos. En zo geschiedde...

winnaarsweekendjewegBenjamin Vergauwen en Katrien Doggen wonnen de meeste Facebook-likes met hun foto op de activiteit Dijken, vogels en brakwaterschorren in Beveren. Maar liefst 386 mensen kozen voor hen. Proficiat! Ze winnen een arrangement in de Paellepelhoeve in Nederhasselt, een prachtige locatie gesitueerd tussen het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen.

 

winnaarsweekendjeweg2De prijs van de jury gaat naar de foto van werkgroep De Raaklijn uit Belsele door Firmin De Beleyr, op de opening van voetweg 51. De motivatie van het panel luidde als volgt: “De foto is misschien foto-technisch niet het sterkste beeld uit de reeks, maar het legt wél prachtig vast hoe trage wegen beleefd worden. De verbondenheid, elkaar de hand reiken om soms wat krakkemikkige baantjes te bedwingen, en het plezier dat hiermee gepaard gaat.” De charmante B&B De Gulle Beemden in het Hulshout verwacht jou, Firmin!

De laatste winnaar werd door het toeval gekozen uit iedereen die een deelnemersformulier instuurde. De gelukkige winnaar werd Christophe Derudder uit Zandvoorde, die deelnam aan de Jacques Brel Wandeltocht. Geniet van een ontspannend weekend in het Van Der Valk-hotel in Beveren, met de groeten van Trage Wegen!

De drie winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht van hun prijs. Proficiat en tot op de volgende Dag van de Trage Weg, op 19 en 20 oktober 2019.

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.