donderdag, 30 August 2018 15:34

Inspiratie opdoen op de Wandelbeurs op 29 en 30 september in Mechelen

Bezoek op 29 en 30 september 2018 de eerste editie van de Wandelbeurs van Wandelsport Vlaanderen, sinds jaar en dag lid van Trage Wegen. Op de Wandelbeurs draait werkelijk alles om wandelen.

wandelbeurs-fotoDe wandelclubs van Wandelsport Vlaanderen informeren je graag over de wandeltochten die ze jaarlijks in hun gemeenten inrichten. Met meer dan 1400 wandelingen per jaar staan die clubs garant voor prachtige wandelingen met korte en langere afstanden zodat iedereen kan genieten van een gezonde wandeling.

Wie op zoek is naar degelijke wandeluitrusting of advies over de juiste wandelschoenen kan terecht op onze wandelbeurs. De standhouders geven graag deskundig advies om je te helpen bij het samenstellen van de perfecte wandeloutfit. Naast een goede uitrusting vind je op onze wandelbeurs een gevarieerd aanbod aan wandelmogelijkheden in binnen- en buitenland. Zo stel je in geen tijd een heel jaarprogramma samen of kan je inspiratie opdoen voor jouw volgende wandelbestemming.

Vergeet ook zeker niet te gaan luisteren tijdens één van de workshops waarbij sprekers dieper ingaan op thema's als gezondheid, een goede uitrusting of tips voor het ondernemen van grotere wandeluitdagingen. Verder kan je ook deelnemen aan een korte wandeltocht zodat je jouw beursbezoek kan combineren met een gezonde wandeling in de omgeving van de Nekkerhal.

Een aanrader voor wie graag meer wil wandelen of op zoek is naar de volgende wandeluitdaging.

Praktisch

De Wandelbeurs vindt plaats op 29 en 30/9 in de Nekkerhal in Mechelen (Plattebeekstraat 1).

Openingstijden: 09.00u – 18.00u

Toegangsprijs:

Leden Wandelsport Vlaanderen vzw: Gratis

Volwassenen: 5 € (enkel aan kassa)

Kinderen (-12jaar): Gratis

www.wandelbeurs.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.