dinsdag, 28 August 2018 14:41

Onze partner KOERS viert feest: 100 jaar!

Koers blaast dit jaar maar liefst 100 kaarsjes uit. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf produceert en levert duurzame en milieuvriendelijke halfverhardingen voor het verbeteren van trage wegen, recreatieve wandel- en fietsroutes, paden in parken en door landschappen. En ze doen dat goed!

Want dit jubileum geeft aan dat ze al vier opeenvolgende generaties inspelen op de veranderingen in de samenleving. Met hun realisaties zorgen ze voor meer en betere trage wegen met de focus op duurzaamheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Bovendien is Koers sinds enkele jaren sponsor van het jaarlijkse campagneweekend Dag van de Trage Weg.

koers-jubileumIn dit feestjaar organiseert Koers drie dagen lang activiteiten voor iedereen waar ze mee werken en voor werken (locatie: Grietmanswijk in Bovensmilde). Op 6 september is er een jubileumcongres voor klanten en belangrijke relaties over de toekomst van de branche. Op 7 september is de officiële viering voor genodigden van het 100-jarig jubileum. Die dag zal uiteraard de geschiedenis van het bedrijf centraal staan. En iedereen is op 8 september 2018 van harte welkom tijdens de ‘open dag’ met:

-          demonstratie aanleg wandel- en fietspaden;

-          actie verkeersveiligheid fietsers en landbouwverkeer / vrachtverkeer;

-          veiligheidscheck fietsen;

-          fietscrosswedstrijd.

Meer informatie over het bedrijf en het jubileum vind je op: www.koers-bvba.been www.koersmix.be of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.