Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
woensdag, 17 January 2018 17:27

Welkom op de Trefdag Trage Wegen – zaterdag 24 maart 2018

Uitwisseling, inspiratie en een verkwikkende voorjaarswandeling: dat zijn de ingrediënten van de jaarlijkse Trefdag. Bezoekers krijgen een blik achter de schermen van het aangekondigde decreet gemeentewegen: Vlaams parlementslid en initiatiefneemster Lies Jans geeft tekst en uitleg. Diverse lokale werkgroepen en pleitbezorgers van trage wegen vertellen over hun ervaringen en gaan in dialoog. Doorheen de diverse info- en uitwisselingssessies staan de lokale verkiezingen en beleidsuitdagingen centraal.

Ontmoetingsdag voor liefhebbers van trage wegen

Het voormiddaggedeelte vindt plaats in de gemeentelijke basisschool De Kersentuin, op wandelafstand van het treinstation Herzele. In de namiddag loodst de werkgroep Trage Wegen Herzele het publiek langs veilige en natuurrijke paadjes, nieuwe doorsteekjes, uitgestrekte kouters, kasteeldreven en grenslandschappen. De Trefdag is een hartelijk ontmoetingsmoment voor liefhebbers van trage wegen én alle fervente wandelaars en fietsers. Surf naar www.tragewegen.be/trefdag voor meer info. Vragen? Neem contact op met Andy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 / 331 59 20

Gelijkaardige berichten

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.