Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
zondag, 17 December 2017 11:21

Gesignaleerd: de gloednieuwe Tragewegenkaart van Belsele

Eind 2016 organiseerde de provincie Oost-Vlaanderen een wedstrijd voor lokale werkgroepen Trage Wegen. De Raaklijn uit Belsele ging met de hoofdprijs lopen: een ondersteuning van 1000 euro voor de realisatie van een tragewegenkaart. Die kaart is er nu!

belsele voorkant kaartOp de Dag van de Trage Weg presenteerde de Raaklijn in het gezelschap van het gemeentebestuur en gedeputeerde Hertog de gloednieuwe kaart, met daarop alle trage wegen in Belsele. Maar liefst 34 km toegankelijke paden liggen je op te wachten. Ze zijn in het groen aangeduid op de kaart. Daarnaast zijn er ook nog 7 km trage wegen die vandaag niet bruikbaar zijn. Dat zijn de rode lijnen.  Op de kaart vind je ook extra informatie over het dorp, zoals erfgoedelementen, wandellussen etc.

Ook jij kan een exemplaar van deze kaart kopen. Ze kost 2 euro en is verkrijgbaar in de bibliotheek, bij de Toeristische Dienst van de stad Sint-Niklaas en bij Firmin De Beleyr, voorzitter van de werkgroep. Je kan hem contacteren op 03/722 07 62 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer info over werkgroep De Raaklijn vind je op >> www.deraaklijn.be

Gelijkaardige berichten

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.