Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
vrijdag, 01 December 2017 10:37

Trage Wegen steunt Buiten Beeld. Jij ook?

Buiten Beeld is een project waar jongeren tussen 14 en 18 jaar een plek vinden als het schoolgaan moeilijk loopt. In een oud klooster in Doornzele maken ze opnieuw verbinding met zichzelf en met de maatschappij. De jongeren worden opnieuw in beweging gebracht. Door gepassioneerde vrijwilligers, creatieve ateliers en een actieve houding naar en met de buurt. Zo (her)ontdekken de jongeren wat hen echt boeit en wat ze kunnen betekenen voor een ander.

buitenbeeldbikesDaardoor staat Buiten Beeld met zijn twee voeten in de buurt. Daardoor krijgen ze allerhande vragen van mensen rondom. De jongeren van Buiten Beeld gaan naar het containerpark voor iemand zonder auto. Ze doen boodschappen voor iemand die slecht te been is, rijden het gras af of snoeien bomen bij een buur die daar zelf geen tijd voor heeft.

Buiten Buurt wil zoveel mogelijk van deze engagementen met de (bak)fiets doen. Om veel redenen:

  • Zo kunnen ze een groter gebied bedienen.
  • Zo vergroten wz de autonomie en het eigenaarschap van de jongeren (want geen (begeleider met) rijbewijs nodig)
  • Zo doen ze dat op een duurzame manier.

En dus hebben ze centen nodig om 1 bakfiets, 2 gewone fietsen en een grote fietskar kopen. Daarom zet Buiten Beeld een crowdfunding-actie op. En die steunen we bij Trage Wegen met veel plezier. Jij ook? Surf zelf razendsnel naar >> hellocrowd.be en maak dit project mee mogelijk. Elke bijdrage, klein of groot geniet een enorme appreciatie! Ze hebben nog ruim 3000 euro nodig.

Gelijkaardige berichten

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.