Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
vrijdag, 06 October 2017 09:44

Doe mee aan #DTW2017 en win een Weekendje Weg

3 B&B's schenken een overnachting weg aan de bezoekers van de Dag van de Trage Weg! Deelnemen is eenvoudig. Schrijf in voor een activiteit en laat ons na de Dag van de Trage Weg weten wat je ervan vond via een online enquĂȘte die je per mail ontvangt. Een onschuldige kinderhand kiest de winnaars uit alle mensen die reageren. Tenzij anders vermeld gaat het over een overnachting voor 2 personen met ontbijt. Waag je kans!

Cortewyle is een charmante B&B in een oud herenhuis in de Westhoek (Watou). In deze prachtige streek ontdek je het oorlogsverleden langs fiets- en wandelroutes. Het Dode IJzerpad en het Helleketelbos zijn echte aanraders. De B&B schenkt je een gastenkamer met eigen badkamer. 's Ochtends word je verwend met een bio-ontbijt.

Speypdonckhoeve

B&B Speypdonckhoeve is een voormalige bioboerderij in Hulshout. Nu lopen er nog enkele schapen, kippen, een paard en ezel op het erf. De B&B ligt in de vallei van de Steenkensbeek, op 500 m van de Nete, en vlakbij de reservaten het Goor en de Langdonken. Fietsers, wandelaars en joggers genieten er van het rustige groen. Fietsen zijn beschikbaar.

De BOOT in Merkem is helemaal op maat van avontuurlijke tragewegenliefhebbers. Maximum 6 vrienden kunnen een overnachting winnen in de Merkem-Brousse. Je slaapt op een ponton langsheen een trage weg onder een klambo. Inbegrepen in het arrangement: het ontbijt en een zonneboottochtje voor een halve dag. Je vaart ermee op het schoonste kanaal van de Westhoek, langs de vlakke polders en de overstroombare broeken. Proef ook zeker het exclusieve huisbiertje TISNATINDEBROEKEN.

Merkem-Brousse

De Dag van de Trage Weg komt tot stand met de gewaardeerde steun van

Logo koers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gelijkaardige berichten

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.