Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
woensdag, 30 August 2017 14:30

Dag van de Trage Weg 2017: registreer nu je wandeling, fotozoektocht, mountainbiketour of andere activiteit

Tientallen activiteiten zijn al aangemeld op de website van de Dag van de Trage Weg! Ben jij nog niet ingeschreven? Doe het nu, dan profiteer je maximaal van onze communicatie en kunnen wij je op tijd alle promomateriaal bezorgen. Je hoeft niet te wachten tot je alle details kent. Je kan je activiteit nog altijd aanpassen. Voor de late beslissers: je activiteit registreren kan nog tót oktober.

dtwezineAls lokale organisator heb je alle vrijheid om zelf een activiteit in elkaar te steken. Of het nu een fotozoektocht, een zwerfvuilactie of een lintje-knip-moment is: alle activiteiten en plezantigheden die trage wegen in de kijker plaatsen op 14 of  15 oktober zijn welkom. Je kiest onder welke categorie of categoriën je activiteit valt:

Tocht of parcours

Culturele of educatieve activiteit
Terreinwerken Beleidsactiviteit
Bekendmaking en feest Spel en avontuur
Doorgang voor iedereen! Weekendje Weg

 

Geen inspiratie?

Neem eens een kijkje op www.dagvandetrageweg.be en laat je >> inspireren door de acties die al aangemeld zijn. Ze laten je alvast watertanden. Het is nu al zeker dat het weekend van 14 en 15 oktober opnieuw een feestmoment wordt voor wandelaars, fietsers, erfgoed- en natuurliefhebbers. Een duidelijk signaal voor meer en betere trage wegen.

De Dag van de Trage Weg komt tot stand met de gewaardeerde steun van

Logo koers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gelijkaardige berichten

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.