Pieter Vandenhoudt

Pieter Vandenhoudt is projectmedewerker met een focus op ruimtelijke visievorming. Pieter woont in Antwerpen en studeerde in Leuven af als burgerlijk ingenieur-architect met specialisatie stedenbouw. Vanuit zijn interesse voor de sociale stedelijke ruimte en de moeilijke verhouding tussen verblijven en verplaatsen onderzoekt hij mogelijkheden om beide schijnbare tegenstellingen toch met elkaar in contact te brengen. Na vijf jaar ontwerpervaring bij plusoffice architects (Brussel) startte hij bij Trage Wegen met als doel nieuwe netwerken uitbouwen waar verplaatsen en verblijven hand in hand gaan. Pieter is zeer begaan met een ambitieus opdrachtgeverschap en probeert van daaruit het maximale uit elk project te halen, samen met beleidsmakers, diverse experten en lokale inwoners. Trage wegen functioneren daarbij als medium om ruimtelijke en sociale thema's af te stemmen op de politieke agenda en te werken aan een breed maatschappelijk draagvlak. Oftewel... trage wegen als stadsmakers voor een sociale en duurzame toekomst.

Je kan Pieter bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/331 59 23.

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuws

Volledig nieuwsoverzicht