Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
 • Infoavond Herselt: Langs pelgrimswegen naar Scherpenheuvel

  Datum 23-05-2018

  Ging jij al eens te voet naar Scherpenheuvel? Of ben je nieuwsgierig naar eeuwenoude wegen en hun verhalen? Hou je van de combinatie natuur, cultuur en geschiedenis?

  Het project 'Langs pelgrimswegen naar Scherpenheuvel' gaat vanuit verschillende windstreken op zoek naar pelgrimsroutes richting Scherpenheuvel en het erfgoed dat daar mee verbonden is: van bedevaartvaantjes, foto's, (post)kaarten tot medailles maar evengoed getuigenissen en verhalen. In Herselt zoomen we in op de ‘Beeweg’ die al in 2011 werd heropend.

  Deze algemene infoavond is een eerste publieksmoment waar je meer informatie krijgt over het doel van het project, de werkwijze en op welke manier je zelf kan participeren. In de herfst van 2018 volgen er projectcafés waar we verder rond de 'Beeweg' en het bijhorend erfgoed aan de slag gaan.

  Wil je je steentje bijdragen en je ervaring delen? Of ben je lid van een bedevaartbroederschap, heemkundige kring, wandelclub, vereniging, …? Of wil je rustig meeluisteren en je streek beter leren kennen?

  Iedereen is welkom!

  Inkom is gratis
  Meer informatie via:
  website: www.pelgrimswegen.be
  facebook:
  www.facebook.com/pelgrimswegen
  mail:
  info@pelgrimswegen.be en tel: 016 28 42 27

 • Trage wegen Antwerpen, Hoboken

  Datum 23-05-2018 t.e.m. 23-05-2018

  Meer info op www.tragewegen.be/antwerpen of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Terug

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.