Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
 • Dag van de Trage Weg 2017

  Datum 14-10-2017 t.e.m. 15-10-2017

  DTW2017-terreinwerken klein

  Trage wegen zijn paden of wegen voor niet-gemotoriseerde verplaatsingen. Op 14 en 15 oktober halen wandelaars, fietsers en ruiters hun hart op langs authentieke landwegen of verkeersveilige doorsteekjes in de wijk. Samen geven we tijdens deze tiende editie van de Dag van de Trage Weg een krachtig signaal voor meer en betere trage wegen.

  Wil jij de waarde van trage wegen extra in de verf helpen zetten? Dat kan door op de Dag van de Trage Weg zélf een activiteit te organiseren in jouw buurt. Gewoon meedoen kan natuurlijk ook. Je kan ervoor kiezen een tocht te maken in jouw buurt, cultuur te beleven of een spel te spelen langs trage wegen. Of je maakt er meteen een ontspannend weekendje weg van. Via www.dagvandetrageweg.be vind je hulp om zelf tochten te registreren en een uitgebreide lijst van activiteiten. Gegarandeerd is er iets voor jou bij!

   

Terug

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.