Samen de boer op. Groepsbezoeken op land-en tuinbouwbedrijven

Type Monografie
Uniek nummer B216

U zoekt een boeiende uitstap voor uw vereniging, u wilt graag land- en tuinbouw beter leren kennen of u plant een originele familie- uitstap ? Het netwerk 'Samen de boer op' bundelt West-Vlaamse (familiale) land- en tuinbouwbedrijven die u graag ontvangen. Zij laten u kennismaken met de productie van uw voedsel, het leven te lande, de boerenstiel… kortom ze geven u een beeld van de hedendaagse land- en tuinbouw. In de folder "Samen de boer op" vindt u een overzicht van alle bezoekboerderijen.

 

Publicatie

Uitgever Provincie West-Vlaanderen

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuws

  • 5 juni DRIFT - de kunst van klimaatadaptatie

    Interessante activiteit op onze radar: DRIFT - de kunst van klimaatadaptatie. Hoe gaan we om met de ingrijpende klimaatverandering? Vier sessies worden telkens opgehangen aan een van de vier elementen. Kom dit weekend de tweede sessie 'Water' ervaren, op een vlot aan het houtdok in Gent. 

  • 2 mei Gebermte 2019 maakt de trage weg op

    Ken je Den Berm al? Den Berm is een 3 km-lange groene heuvel tussen Wilrijk en Mortsel. Parallel aan het autowalhalla genaamd de Krijgsbaan ligt er een wilde, groene oase. Een paradijsje-met-trage-weg op 3 meter hoogte, voor kinderen en iedereen die graag wandelt, loopt of fietst. Van 18 tot en met 25 mei kan je Den Berm in al z'n heerlijke facetten mee-maken op het festival gebermte.

Volledig nieuwsoverzicht