Riemst. Trage wegen (steegjes en paadjes) in Riemst 1. Membruggen en Genoelselderen

Type Monografie
Jaar 2005
Uniek nummer K008

In de gemeente Riemst zijn nog tal van trage wegen of kerkpaden gelegen. Omdat deze paden niet door iedereen even goed gekend zijn, heeft de gemeente samengewerkt met de vzw Trage Wegen om alle bestaande trage wegen in kaart te brengen. Deze kaart is een eerste in een uit te bouwen reeks en omvat de dorpen Membruggen en Genoelselderen.

 

Publicatie

Uitgever Ivo Thys
Co-uitgever(s) Gemeentebestuur Riemst
Vzw Trage Wegen

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuws

  • 5 juni DRIFT - de kunst van klimaatadaptatie

    Interessante activiteit op onze radar: DRIFT - de kunst van klimaatadaptatie. Hoe gaan we om met de ingrijpende klimaatverandering? Vier sessies worden telkens opgehangen aan een van de vier elementen. Kom dit weekend de tweede sessie 'Water' ervaren, op een vlot aan het houtdok in Gent. 

  • 2 mei Gebermte 2019 maakt de trage weg op

    Ken je Den Berm al? Den Berm is een 3 km-lange groene heuvel tussen Wilrijk en Mortsel. Parallel aan het autowalhalla genaamd de Krijgsbaan ligt er een wilde, groene oase. Een paradijsje-met-trage-weg op 3 meter hoogte, voor kinderen en iedereen die graag wandelt, loopt of fietst. Van 18 tot en met 25 mei kan je Den Berm in al z'n heerlijke facetten mee-maken op het festival gebermte.

Volledig nieuwsoverzicht