Oproep

SPT - Zowie Vangeel2Zin om mee te doen?

'Sporen in de Tijd' is op zoek naar mensen en verenigingen die zelf een activiteit (willen) organiseren. Dat kan van alles zijn: een nachtwandeling op ’t ritme van de mijnwerkers, een bezoek aan de molens langs het pad, een grote krijttekening van alle kinderen uit de buurt. Of heb je altijd al eens langs het pad willen dansen of schilderen? De activiteit kan ook een vertelavond, een filmvoorstelling of gedichtenavond in het thema van de mijnwerkers of de spoorwegen zijn. Iedereen is ook uitgenodigd om de tentoonstelling op een duurzame manier te helpen verhuizen. Te voet, per fiets of kar, op naar de volgende halte!

 

Dus heb je een idee? Organiseer je al een activiteit?

Geef ons een seintje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afbeelding: Zowie Vangeel

Sleutelfiguren en erfgoedmateriaal gezocht!SPT - fam. Chevalier

Ben je of ken je iemand met een bijzonder verhaal over het Mijnwerkerspad? Over de boer en het koebrugje? Over de stationschef of zijn vrouw. Over de mijnwerker die elke dag ging werken in de Borinage? Heb je zelf de trein nog weten rijden op lijn 82? Heb je foto's, video's, knipsels of speciale voorwerpen?

 

Contact: Lien Urmel - 0486/211697 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

                                                                                                                           Afbeelding: fam. Chevalier

    leaderlogostp