header02

Menen, 19 augustus Brussel, 1 & 2 september Turnhout, 8 & 9 september Zutendaal, 15 en 16 september Herzele, 25 & 26 augustus

zondag, 19 August 2012 22:50

Heet was het vandaag

Niet enkel het weer, ook het hele concept van de kunstkaravaan is een hot topic. De dag begon met een symposium over wat Trage Wegen bewogen heeft om het project op (ezels)poten te zetten. Sideways werd ook geplaatst in en tegenover de 'slow' movement die langzaam in de hoofden van de eerste wereld sijpelt.

Een leuke presentatie van een sympathieke Nederlander (Jan-Dirk van den Burg) over olifantenpaadjes, de zogenaamde desire lines. Shortcuts voor de wandelhater maar toch ook een manier om plaats naar iemands hand te zetten.

Daarvoor ook nog een presentatie over de Walking Library. Waarom hebben ze geen Kindles gekozen in plaats van die kilo's boeken?

Mijn GPS-tekening die ik tijdens de workshop met Jeremy Wood maakte was niet echt leesbaar, maar ik vermoed dat ik toch wat punten verdien voor expressiviteit of zo. Interessant hoe iemands persoonlijke desire lines in functie van een tekening stoten op de realiteit van een parking.

De Lekkermakerij maakt lekker eten, kom er zeker eens van proeven.

Log in om reacties te plaatsen

Leave a message in our guestbook | Laat een bericht achter in ons gastenboek