LOT - Tragewegenwandeling in Lot en Neerdorp

21
okt
2018
LOT - Tragewegenwandeling in Lot en Neerdorp

21 okt 2018 14:00 - 18:00

Opslaan naar agenda

GBS LOT

BESTEMD VOOR:  Wandelaars

Afstand:  6 km.


Op zondag 21 oktober begeleiden de gidsen van Natuurpunt Beersel en Zenne en Zoniën vzw, samen met de Milieuraad en de Welzijnsraad van de gemeente Beersel de tragewegenwandeling in Lot en Neerdorp tijdens Dag van de Trage Weg.

Wij verkennen enkele minder gebruikte trage wegen in Lot en wandelen zo verder naar het onlangs opgewaardeerde Neerdorppark - vroeger een industriële papierfabrieksite, die nu terug aan de natuur is gegeven - waar het heerlijk vertoeven is om tot rust te komen. Verder wandelen wij terug naar de start van de wandeling GBS Blokbos. Dit deel van de wandeling is tevens een onderdeel van de Zennewandeling van Lembeek tot Drogenbos.

Wil je er meer van weten, dan is komen wandelen op zondag 21 oktober aan te raden!

Praktisch : Deelnemen is gratis, maar aanmelden noodzakelijk. Dat doe je door een mail te sturen naar milieu@beersel.be. De wandeling start om 14 uur aan de GBS school van Lot, Europaplein (pal tegenover de Sint Jozefskerk van Lot). De wandeling is 6 km lang. Na de wandeling worden de deelnemers getrakteerd op een lokaal streekbiertje of een heerlijk kom soep, aangeboden door de Milieuraad en de Welzijnsraad van de gemeente Beersel.

Meer info bij Willy op de 02/356 24 78 of willy.defranc@telenet.be


Praktisch:
goede en stevige wandelschoenen, bij regenweer goede regenkledij

Organisator: Zenne en Zoniën vzw
Contact: Willy Defranc
Tel: 02/356 24 78
Email: willy.defranc@telenet.be
Website: www.beersel.be en klik dienst milieu trage weg dag aan
Ga naar boven