OUDERGEM - Hertoginnedal uitzonderlijk toegankelijk

21
okt
2018
OUDERGEM - Hertoginnedal uitzonderlijk toegankelijk

21 okt 2018 14:15

Opslaan naar agenda

Oudergem, rondpunt Hertoginnelaan

BESTEMD VOOR:  WandelaarsTer gelegenheid van de Dag van de Trage Weg nodigen wij je uit om de Woluwe op Hertoginnedal te volgen langs het Woluwepad. Langs deze kleine weg, altijd gesloten voor het publiek, zullen we van Oudergem naar Sint-Pieters-Woluwe wandelen en zo één van de mooiste riviertjes van Brussel ontdekken: de Woluwe. Over dit pad schreef Touring Club in 1906: "Deze plaats is bijzonder in trek bij wandelaars die er in alle rust komen picknicken. Het was een inspiratiebron voor heel wat schilders, en veel liefhebbers van fauna en flora hebben hier de natuurmicrobe te pakken gekregen."

Je bent welkom om met ons deze uitzonderlijke ontdekking te delen en om te dromen over de toekomst van deze mooie plek. We kijken uit naar je komst!

Praktisch

Zondag 21 oktober 2018 van 14.30u (stipt) tot 15.30u Afspraak om 14.15u aan het klein rondpunt van de Hertoginnelaan (kruispunt Wahalaan) in Oudergem, tram 8 ‘Vorstrondpunt’.

Taal: elk in zijn eigen taal (NL en FR) met speciale aandacht voor wie iets niet begrijpt.

Inschrijven: deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is nodig via het contactformulier https://www.coordinatiezenne.be/nl/contact.php

(vermeld het aantal deelnemers en 'Woluwe Hertoginnedal 21/10')


Organisator: Hanne Van Herck
Contact: David Kuborn


Website: https://www.coordinatiezenne.be/nl/contact.php
Ga naar boven