logo-wit

 

Nieuws Trage Wegen Milieufront Omer Wattez - Kluisbergen

donderdag, 19 July 2012 18:09

Wandelfolders trage wegen Kluisbergen-Ronse

Sedert een tiental jaren is onze werkgroep trage wegen Kluisbergen actief. 

In de loop der jaren hebben we reeds een aantal wandelfolders uitgegeven. 

In 2006, 2007 en 2008 brachten we wandelfolders uit van achtereenvolgens de 'Beiaardwandeling', de 'Geologiewandeling' en de 'Ulrich Libbrechtwandeling (zie bijlagen).

Sedert 2010 is er een nauwe samenwerking met het stadsbestuur van Ronse en brachten we samen n.a.v. de dag van de trage weg twee wandelfolders uit (zie bijlagen, folder Scherpenberg-Ossestraat en Muziekbos-Brembosmolen).

In bijlage vind je ook de recent aangemaakte 'alternatieve panoramawandeling'. Hierbij maakten we gebruik van de bestaande provinciale panoramawandeling, de knooppunten van het provinciale wandelnetwerk 'Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen' en werden een aantal officiële voetwegen toegevoegd die niet in het provinciale netwerk zijn opgenomen. Het resultaat is dus een variante op de provinciale panoramawandeling.

Al deze folders bieden je de mogelijkheid om de mooiste trage wegen van Kwaremont, Zulzeke en een deel van Ronse te verkennen. Veel wandelgenot !

Opmerkingen of suggesties kun je kwijt bij:

Filip Keirse

Nophovestraat 3

9690 Kluisbergen

Tel. 055/387883

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

  

Log in om reacties te plaatsen

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.