Samen de boer op. Groepsbezoeken op land-en tuinbouwbedrijven

Type Monografie
Uniek nummer B216

U zoekt een boeiende uitstap voor uw vereniging, u wilt graag land- en tuinbouw beter leren kennen of u plant een originele familie- uitstap ? Het netwerk 'Samen de boer op' bundelt West-Vlaamse (familiale) land- en tuinbouwbedrijven die u graag ontvangen. Zij laten u kennismaken met de productie van uw voedsel, het leven te lande, de boerenstiel… kortom ze geven u een beeld van de hedendaagse land- en tuinbouw. In de folder "Samen de boer op" vindt u een overzicht van alle bezoekboerderijen.

 

Publicatie

Uitgever Provincie West-Vlaanderen

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuws

  • 1 juli Spoorwegovergangen: wetgevend werk in zicht

    Op 20 mei 2021 keurde de voltallige Kamer de resolutie betreffende het verhogen van de veiligheid aan spoorwegovergangen goed. Het voorstel, ingediend door Kim Buyst (Groen), Nicolas Parent (Ecolo) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) is er onder meer op gericht Infrabel aan te manen omzichtiger om te springen met het opheffen van overwegen. Gaten in de voetgangers- en fietsnetwerken zijn immers te vermijden.

  • 30 juni Resolutie overwegen unaniem aangenomen door de Federale Kamer

    Op 20 mei 2021 keurde de voltallige Federale Kamer van Volksvertegenwoordigers het voorstel van resolutie betreffende het verhogen van de veiligheid aan spoorwegovergangen goed. Het voorstel, ingediend door Kim Buyst (Groen), Nicolas Parent (Ecolo) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) is er onder meer op gericht Infrabel aan te manen omzichtiger om te springen met het opheffen van overwegen. Gaten in de voetgangers- en fietsnetwerken zijn immers te vermijden.

Volledig nieuwsoverzicht