Samen de boer op. Groepsbezoeken op land-en tuinbouwbedrijven

Type Monografie
Uniek nummer B216

U zoekt een boeiende uitstap voor uw vereniging, u wilt graag land- en tuinbouw beter leren kennen of u plant een originele familie- uitstap ? Het netwerk 'Samen de boer op' bundelt West-Vlaamse (familiale) land- en tuinbouwbedrijven die u graag ontvangen. Zij laten u kennismaken met de productie van uw voedsel, het leven te lande, de boerenstiel… kortom ze geven u een beeld van de hedendaagse land- en tuinbouw. In de folder "Samen de boer op" vindt u een overzicht van alle bezoekboerderijen.

 

Publicatie

Uitgever Provincie West-Vlaanderen

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuws

  • 2 mrt Vraag van de maand: Hoe komt een gemeentelijk rooilijnplan tot stand? Welke beroepsmogelijkheden zijn er?

    De regels die van toepassing zijn op trage wegen veranderden ingrijpend op 1 september 2019 door de invoering van het Gemeentewegendecreet. Dat heeft ook gevolgen voor de rooilijnplannen van de gemeentewegen. Daarop worden de ligging en de breedte van de wegen onder het beheer van de gemeente vastgelegd. Maar hoe verloopt de procedure waarmee een gemeentelijk rooilijnplan wordt vastgesteld?

  • 2 mrt Een mening over trage wegen in Antwerpen? Kom af!

    Nu alle trage wegen in Antwerpen in kaart zijn gebracht, gaat het Trage Wegen Antwerpen-team op zoek naar wat de buurtbewoners vinden van de paden en het netwerk in hun wijk. Ben jij een tragewegenkenner of ben je benieuwd naar wat die trage wegen kunnen betekenen voor de stad? Kom dan in maart of april naar één van de MAPits in jouw buurt. Op die avonden brengen we in kaart waar de kansen en de pijnpunten liggen. En niemand die dat beter weet dan de mensen die er wonen of werken.

    Woon je in Antwerpen? Bepaal dan mee hoe we de wandel- en fietservaring in jouw wijk kunnen versterken.

Volledig nieuwsoverzicht