het TOCHTENboek

Type Monografie
Jaar 2008
Uniek nummer B394

Het behandelt de spelregels op tocht; tochttechnieken; tochtvormen; ideeën om het onderweg plezant te maken; fietstochten; vlotten en spelevaren; de tochtvoorbereiding; kaartlezen; oriënteren; de stapuitrusting; een vuurtje stoken; honger onderweg; onderkomens in de natuur; fauna en flora; het weer op tocht; E.H.B.O.; verzekeringen en interessante adressen.

 

Publicatie

Uitgever Chirojeugd Vlaanderen vzw
Redacteur Hilde Langeraert ism Jef De Winter, Wim De Swaef, Walter Smet, Stijn Buyl, Luc Verdyck, Frederik Buyck

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuws

  • 9 apr 7 keer trage wegen voor binnenblijvers

    En zelfs nu we maar minimaal naar buiten kunnen, kan je je hart ophalen aan trage wegen en epische tochten die de hoofdrol spelen in films, boeken en muziek. Dit is de binnenblijflijst van het Trage Wegen-team: 7 keer indoor tragewegenplezier.

  • 1 apr Vraag van de maand: hoe kan ik tijdens de coronacrisis helpen om de trage wegen te beschermen?

    In groep wandelen, samen vergaderen of rechtstreeks overleggen met je gemeentebestuur zit er allicht voorlopig niet in. Maar hoe kan je jezelf dezer dagen toch inzetten voor de trage wegen in jouw buurt? We sommen alvast drie tips op! Het goede nieuws is dat je ze ook na de crisis (waarvan wij vurig hopen dat ze niet al te lang blijft duren) gewoon verder kan gebruiken…

Volledig nieuwsoverzicht