het TOCHTENboek

Type Monografie
Jaar 2008
Uniek nummer B394

Het behandelt de spelregels op tocht; tochttechnieken; tochtvormen; ideeën om het onderweg plezant te maken; fietstochten; vlotten en spelevaren; de tochtvoorbereiding; kaartlezen; oriënteren; de stapuitrusting; een vuurtje stoken; honger onderweg; onderkomens in de natuur; fauna en flora; het weer op tocht; E.H.B.O.; verzekeringen en interessante adressen.

 

Publicatie

Uitgever Chirojeugd Vlaanderen vzw
Redacteur Hilde Langeraert ism Jef De Winter, Wim De Swaef, Walter Smet, Stijn Buyl, Luc Verdyck, Frederik Buyck

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuws

  • 1 juli Spoorwegovergangen: wetgevend werk in zicht

    Op 20 mei 2021 keurde de voltallige Kamer de resolutie betreffende het verhogen van de veiligheid aan spoorwegovergangen goed. Het voorstel, ingediend door Kim Buyst (Groen), Nicolas Parent (Ecolo) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) is er onder meer op gericht Infrabel aan te manen omzichtiger om te springen met het opheffen van overwegen. Gaten in de voetgangers- en fietsnetwerken zijn immers te vermijden.

  • 30 juni Resolutie overwegen unaniem aangenomen door de Federale Kamer

    Op 20 mei 2021 keurde de voltallige Federale Kamer van Volksvertegenwoordigers het voorstel van resolutie betreffende het verhogen van de veiligheid aan spoorwegovergangen goed. Het voorstel, ingediend door Kim Buyst (Groen), Nicolas Parent (Ecolo) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) is er onder meer op gericht Infrabel aan te manen omzichtiger om te springen met het opheffen van overwegen. Gaten in de voetgangers- en fietsnetwerken zijn immers te vermijden.

Volledig nieuwsoverzicht