Zaaien op beton

Type Monografie
Jaar 2011
Uniek nummer B387

Het Stedenfonds is een van de instrumenten – naast vele andere – van het Vlaamse Stedenbeleid om de leefbaarheid in de steden te verhogen, de dualisering tegen te gaan en de kwaliteit van het bestuur te verhogen. De publicatie beschrijft 107 projecten die de afgelopen tien jaar in de Vlaamse centrumsteden en de Vlaamse Gemeenschapscommissie in Brussel gefinancierd worden of werden met middelen uit het Stedenfonds.

 

Publicatie

Uitgever Agentschap voor Binnenlands Bestuur - Guido Decoster
Redacteur Joeri De Bruyn en Maarten Van Acker
Organisator(s) Tineke Boucké, Linda Boudry, Caroline Ryckeboer, Paul Salmon, Dirk Temmerman, Stefaan Tubex, Eric Van Hiove, Ann Vanderhasselt

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuws

  • 1 juli Spoorwegovergangen: wetgevend werk in zicht

    Op 20 mei 2021 keurde de voltallige Kamer de resolutie betreffende het verhogen van de veiligheid aan spoorwegovergangen goed. Het voorstel, ingediend door Kim Buyst (Groen), Nicolas Parent (Ecolo) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) is er onder meer op gericht Infrabel aan te manen omzichtiger om te springen met het opheffen van overwegen. Gaten in de voetgangers- en fietsnetwerken zijn immers te vermijden.

  • 30 juni Resolutie overwegen unaniem aangenomen door de Federale Kamer

    Op 20 mei 2021 keurde de voltallige Federale Kamer van Volksvertegenwoordigers het voorstel van resolutie betreffende het verhogen van de veiligheid aan spoorwegovergangen goed. Het voorstel, ingediend door Kim Buyst (Groen), Nicolas Parent (Ecolo) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) is er onder meer op gericht Infrabel aan te manen omzichtiger om te springen met het opheffen van overwegen. Gaten in de voetgangers- en fietsnetwerken zijn immers te vermijden.

Volledig nieuwsoverzicht