Halle TR Deb 12
27 jun.

Dag van de Trage Weg 2024: 19 en 20 oktober

Fietstochten, herfstwandelingen, zwerfvuilacties, peddel-avonturen, ruitertochten, buurtfeesten , picknicks, fotozoektochten en nog veel meer… Tijdens de Dag van de Trage Weg komen duizenden wandelaars, fietsers, ruiters en andere enthousiastelingen een weekend lang samen op en langs trage wegen. Dit jaar is dat op 19 en 20 oktober.

Dag van de Trage Weg is dé opendeurdag van de trage wegen. Onbekende parels, eeuwenoude paden en zelfs bedreigde wegjes zijn het hele weekend het decor voor
zo’n 400 activiteiten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
Van de Westhoek tot het Maasland. Van Hoogstraten tot in Aarlen. In het groen of in de stad. Langs historische wegen of gloednieuwe doorsteekjes.

Doe mee en organiseer een activiteit in jouw buurt! Iedereen kan een activiteit op het programma zetten: een wandel- of mountainbikeclub, jeugdbeweging, werkgroep of een wijkcomité of een natuurvereniging. Ook activiteiten van lokale besturen of samenwerkingen tussen verschillende groepen zijn van harte welkom.

Dag van de Trage Weg is een initiatief van Trage Wegen vzw, Tous à Pied en Walk Brussels en wordt gesponsord door Koersmix.

Download hier het inspiratieboek voor organisatoren

Doe je mee?

Op www.dagvandetrageweg.be kan je je activiteit registreren in Vlaanderen en vind je héél veel inspiratie. Trage Wegen zorgt voor communicatie en ondersteuning.

Vragen? Neem contact op met info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 29.


Registreer je activiteit
via www.dagvandetrageweg.be