Win een Weekendje Weg!

 

Vier B&B's schenken een overnachting weg aan de bezoekers van de Dag van de Trage Weg! Deelnemen is eenvoudig. Organiseer of doe mee met een activiteit op Dag van de Trage Weg en leg ze vast met een paar leuke foto's.

 

WEDSTRIJDREGLEMENT 

- Deelnemen doe je door het invullen van dit online feedback-formulier, en het doorsturen van je mooiste foto's (zet jouw naam in de bestandsnaam van de foto!)

- Inzendingen zijn toegelaten tot en met 5 november

- De VIER winnaars worden als volgt bepaald:

  1. Vanaf 7 november plaatsen we de beste foto's in een album op de facebookpagina van Trage Wegen vzw. De makers van de foto die op 20 november de meeste likes hebben verzameld, sleept elk een van de vier weekendjes-weg in de wacht. Delen is dus de boodschap!
  2. Van alle ingestuurde foto's zal één winnaar geselecteerd worden door het secretariaat van Trage Wegen. De foto's zullen deskundig beoordeeld worden op sfeer, originaliteit, compositie en het gevoel dat eruit spreekt.
  3. Eén winnaar zal, net als de vorige jaren, nog steeds door het lot bepaald worden. Uit alle ingestuurde formulieren trekt een 'onschuldige kinderhand' de winnaar van het laatste arrangement. Zo maakt iedereen een kans, ongeacht uw fotografische capaciteiten of sociaal netwerk!

- Winnaars worden op 20 november persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

WAT VALT ER TE WINNEN?

Een arrangement van één overnachting en ontbijt voor 2 personen (tenzij anders vermeld) bij een van volgende uitbaters:

 

1. De Gulle Beemden in Hulshout

B&B De Gulle Beemden is gelegen op de grens van de Antwerpse Kempen en het Hageland. Te midden van de beemden en omringd door bossen ligt de B&B verscholen in de prachtige natuur. De charmes van de seizoenen komen in deze omgeving prachtig tot hun recht. Het is de ideale uitvalsbasis om de streek per fiets of al wandelend te verkennen.

De B&B bestaat uit 3 kamers, waarvan één duplex. Allen zijn ze licht en huiselijk ingericht met de bedoeling U zich meteen thuis te laten voelen. De kamers zijn voorzien van het nodige comfort zodat u zorgeloos kan genieten.  Alle verblijven hebben een dubbel bed en een badkamer met inloopdouche.  Verder heeft elke kamer een leefruimte met zithoek. De duplex bevat ook een uitgeruste keuken. En... overal is er razendsnel internet.

Met onze groeten ontvangt uitbaatster Nele de winnaar graag voor een overnachting + ontbijt voor 2 personen! 

Gulle Beemden - omgeving

Gulle Beemden - interieur

 

2. De Paellepelhoeve in Nederhasselt (Ninove)

De Paellepelhoeve is rustig gelegen in de Dendervallei van Ninove: ideaal als vertrekpunt voor wandelingen in de natuur! In de nabije omgeving liggen Ninove  (4 km) en Geraardsbergen (15 km).

De beklimmingen van de Ronde Van Vlaanderen liggen op een boogscheut hiervandaan, en wielertoeristen worden met veel enthousiasme en kennis van zaken getipt voor fietstochtjes. Met een dierenweide op het terrein en een manege vlakbij biedt de B&B en de regio voor elk wat wils - ook voor kinderen.  

De studio's beschikken elk over een eigen badkamer en zithoek op de begane grond, terras en 1 of 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Er wordt een uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet gerserveerd in onze ontbijtruimte. Daarnaast is er een zithoek met TV en bar en een ruime binnenkoer.

De gasten hebben ook toegang tot een fietsenstalling, fiets- en wandelkaarten, en overal draadloos internet.

Guy, Ann, Laure en Liesl bieden een van onze winnaars een warm welkom in B&B Paellepelhoeve met een overnachting en ontbijt voor 2!

Paellepel - sfeerbeeld comprPaellepel - ontbijt compr

 

3. De Notelaar in Zwalm 

Als wandelliefhebber kan je geen betere gastheer wensen dan Bart van De Notelaar, een van de bezielers van de trage-wegenwerkgroep in Zwalm. Het glooiende landschap staat bovendien terecht bekend als een wandelparadijs, een predicaat waarvoor het de werkgroep mag danken, die zich sinds jaar en dag inzet voor het behoud en herstel van de paadjes.

De kamers werden in 2006 gebouwd met de grootste aandacht voor detail en afwerking. Ze zijn ruim en volledig geluid-geïsoleerd. Je kijkt uit over het dorp of over de landerijen. De houten balken in het moderne interieur van de slaap- en badkamer houden je in contact met de landelijke sfeer van weleer. Overal in het gastenverblijf vind je dat rustige landelijk karakter terug. Bovendien is de B&B bekroond met de Groene Sleutel, een kwaliteitslabel voor duurzame en milieubewuste verblijven. 

Wij mogen 2 personen gelukkig maken die er in de week 2 dagen (één overnachting met quasi volledig biologisch ontbijt) tussenuit willen knijpen, en zich in dit wandelparadijs laten onderdompelen met de tips van Bart.

create photoslider-autumn

create photoslider4-autumn

 

3. De BOOT in Merkem

Dit jaar viert De Boot haar 20 jarig bestaan met respect voor klimaat en het milieu. Bij een feest horen cadeautjes, moet Bart gedacht hebben, en dus geeft hij een overnachting voor 6 (!) personen in De Kajuit én een tocht met het zonnebootje cadeau. Je vaart ermee op het schoonste kanaal van de Westhoek, langs de vlakke polders en de overstroombare broeken. 

De Kajuit is de authentieke woonruimte van het moederschip de BOOT en is ingericht als slaapplek voor zes personen. Een aparte snurkhut is voorzien!

Het water dat uit de douche stroomt wordt door de zon in een zonneboiler opgewarmd. De BOOT is uitgerust met traditionele wc's. U kan vrij gebruik maken van het hele bovenschip, inclusief het picknickdek.

Een unieke belevenis!

Kajuit Kajuitnieuwbedlinnen1 Kajuit picknickdek

Kajuit vanuit de lucht zonnebootje zonnebootje 2

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Go to top