Login

Londerzeel

Activiteit: in het kader van de uitdieping van het mobiliteitsplan Londerzeel en op vraag van de werkgroep Trage Wegen Londerzeel zijn vrijwilligers op pad gegaan om de trage wegen per deelgemeente in Groot-Londerzeel in kaart te brengen. Er is nu exact 169,6 km aan trage weg in kaart gebracht en geïnventariseerd aan de hand van 1.435 inventarisatiefiches en 2.206 terreinfoto's.

Na deze periode van inventariseren volgt er in het najaar een participatievergadering waarop de verschillende verenigingen, oudercomités en geïnteresseerden gevraagd worden om de trage wegen in vier thema's in te delen: mobiliteit, recreatie, ecologie en erfgoed.

De werkgroep nodigt geïnteresseerden uit om op de Dag van de Trage Weg enkele Londerzeelse wegeltjes in te wandelen. Zo ontdek je de pracht van het Londerzeelse tragewegennetwerk. Het ontdekken waard. Zo zag u het dorp nooit.

Datum: zondag 21 oktober

Afspraakplaats: om 13u aan het Gildenhuis, Gildenstraat 21, 1840 Londerzeel.Einde voorzien om 15u. Deelname is gratis.

Organiserende groep: Werkgroep Trage Wegen Londerzeel

Meer info? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top