Print this page

Hulshout

Genieten van een herfstpicknick met paddenstoelensoep

Het domein van Hof Ter Borght wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot 'Hof Ter Bos'. De gemeente inventariseerde recent alle trage wegen en laat je die dag kennismaken met de trage wegen in de buurt.

Om 14u start er een paddenstoelenwandeling dit om 16u eindigt op Hof Ter Bos. Vanaf dan zijn ook mensen die niet deelnamen aan de wandeling welkom op het domein.

Op het programma staat een heuse herfstpicknick, misschien zelfs bij een zonnige 'Indian Summer'! Neem daarvoor je picknickdeken, je vrienden en familie en wat lekkers mee. Je kan ter plaatse wat ruilen met je picknickburen. Natuurpunt Grote Nete zorgt voor lekkere paddenstoelensoep. Met het begin van de Bibliotheekweek zal ook de bib een leeshoekje met vertellingen inrichten.

Verder zal je her en der op het domein informatie vinden over paddenstoelen en zelfs over kabouters. Er gaan verschillende wandelingen met gids door in het bos, ook eentje in het donker kaderend in de Nacht van de Duisternis. Je kan er dan door de telescopen van Volkssterrenwacht Urania kijken!

Het volledige programma kan je terugvinden op www.hulshout.be. Ook op de milieudienst kan je terecht voor meer informatie.

Datum: Zondag 21 oktober

Afspraakplaats: om 14u aan Kerk Westmeerbeek (om 14u) en Hof Ter Borght (om 16u). Einde voorzien om 20u.

Wat breng je mee? wandelschoenen (laarzen bij regenweer), je picknick

Organiserende groep: Gemeente Hulshout in samenwerking met Natuurpunt Grote Nete

Meer info? Jacobs Jasmine, Duurzaamheidsambtenaar, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0473/ 49 01 09