Login

Ingelmunster

Activiteit: fotowedstrijd en fietstocht

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren Trage Wegen Ingelmunster en Sp.a-Groen een actie om aandacht te vragen voor de Ingelmunsterse veldwegen. Maar graag doen we dit samen met de Ingelmunsternaars. Vóór de Dag van de Trage Weg is er een grote fotowedstrijd.

Zoek een verloren trage weg in onze gemeente en maak er een foto van. De meest pakkende foto wint een origineel kunstwerk van de Tieltse keramiekkunstenares Lut Dornez. Er zijn al heel wat mooie foto 's binnengebracht maar je kan zelf nog deelnemen tot 17 oktober. Stuur je digitale foto, met duidelijke vermelding van naam en contactgegevens, en van de locatie van de foto naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , secretaris van de jury. 

De trage wegen van Ingelmunster, zowel de bestaande als de verloren, staan opgetekend in de Atlas van de Buurtwegen. Je kunt die inkijken op http://www.giswest.be/trage-wegen.

Op de Dag van de Trage Weg is de prijsuitreiking van de fotowedstrijd en stippelen we een fietsroute uit, die de locatie van de winnende foto zal aandoen. Voor de kinderen is er een aangepaste fietstocht.

Datum: zaterdag 20 oktober

Afspraakplaats: 13u45 op het Dorpsplein, naast de kerk van Ingelmunster.  De kindvriendelijke fietstocht vertrekt om 14u. Einde voorzien rond 17u.

Organiserende groep: Trage Wegen Ingelmunster in samenwerking met Groen-Sp.a.

Meer info? Dani Nolf, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 051/ 308421

Go to top