Print this page

Ninove (Nederhasselt)

Nederhasselt Natuurlijk

Doorkruis het landelijk dorpje Nederhasselt, deelgemeente van Ninove, langs vaak vergeten, nostalgische trage wegen. We willen de schoonheid ervan graag met jou delen. Het enige wat wij aan jou vragen: kom langs op 18 oktober 2014 en geniet van het prachtige uitzicht tussen de grassprieten! Deze wandeling wordt georganiseerd in het kader van het Leaderproject "NEDERHASSELT NATUURLIJK!". Dit project wordt gestuwd door enkele inwoners van Nederhasselt die zich vrijwillig inzetten voor het behoud en heropenstelling van de trage wegen in hun idyllisch dorp. De lokale Leadertrekkers kunnen rekenen op ondersteuning van het stadsbestuur en medewerking van de betrokken stadsdiensten van Ninove. De wandeling starten wij gezamenlijk na een korte toelichting van ons project. Langsheen het traject van +/- 9 km zijn een paar stopplaatsen voorzien!

Afspraakplaats: Zaterdag 18 oktober om 13uur aan het Hof Ter Beke (Beekstraat 6A, 9400 Nederhasselt). Einde voorzien om 17 uur.

Wat breng je mee? Stapschoenen/laarzen zijn aangewezen! (niet toegankelijk voor buggy's en rolstoelen)

Meer info? Rita Scheerlinck, lid leadergroep, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 054/ 33 08 09