Login

Heist-op-den-Berg

Activiteit:

Op zondag 23 oktober organiseert het gemeentebestuur van Heist-op-den-Berg, samen met de lokale afdelingen van ACW en KWB de Dag van de Trage Weg, een initiatief van de Trage Wegen vzw.

Op deze dag willen we iedereen nog eens speciaal wijzen op het belang van dergelijke trage wegen en de noodzaak om ze zoveel mogelijk (opnieuw) toegankelijk te maken.

Oorspronkelijk was op deze dag ook de inhuldiging van de Brug der Zuchten als realisatie van een missing link in een belangrijke voet- en fietswegverbinding in Booischot gepland. Helaas heeft dit project enige vertraging opgelopen, waardoor de plechtige opening dit weekend nog niet kan doorgaan.

Iedereen is van harte welkom op de tragewegenwandeling, die dit jaar in Schriek plaatsvindt.

Startpunt is de parochiezaal van Schriek (Leo Kempenaersstraat 16), vanwaar om 10.30 uur een wandeling vertrekt die leidt langs verscheidene mooie bos- en veldwegen en rustige landelijke wegen, om uiteindelijk terug in het dorpscentrum aan te komen.

Contact: Luk Vanden Poel, ACW ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0494/71 23 81) of Han De Bock, mobiliteitsambtenaar Heist-op-den-Berg ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 015/23 74 12)

Datum van de actie: zondag 23 oktober, om 10u30

Wat breng je mee? stevig schoeisel bij slecht weer.

Go to top