Print this page

Temse

Organiserende groep: gemeentebestuur Temse in samenwerking met de milieuverenigingen Ons Streven en Natuurpunt Scousele, toneelvereniging De Vlaamse Harten, KAV Tielrode, KWB Steendorp en Temse en wandelclub Temse

Activiteit: 

  • Op zaterdag 22 oktober stond Steendorp in de kijker met de themawandeling 'De geheimen van de Lauwershoekschans en het Blauwhof'. Het is een begeleide wandeling waarbij meer informatie gegeven werd over de fauna en de flora. Ook historische elementen, meer specifiek over de Lauwershoekschans en het Blauwhof, werden toegelicht.

  • Op zondag 23 oktober stonden drie activiteiten op het programma: een begeleide fietstocht langs de voetwegen van Steendorp, Temse, Tielrode en Elversele en een vrije wandeling met als thema 'De kleine kantjes van Tielrode'. Zoals de titel doet vermoeden maakten de deelnemers kennis met de mooiste plekjes dichtbij het centrum van Tielrode. Ten slotte was er de officiële opening van de eerste 10.000 stappenwandeling met gezondheidsrally.

 Contact: de groendienst van Temse ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 03/710 12 36)