Print this page

Igemo

Naam van de groep: Igemo (intergemeentelijke vereniging voor het gewest Mechelen en omgeving) coördineert het project "Buurt- en voetwegen herleven in Klein-Brabant en de Zuiderkempen". Binnen dit project zijn de gemeenten Bornem, Berlaar, Duffel, Lier, Putte, Sint-Amands en Sint-Katelijne-Waver verenigt. 

Activiteit: Igemo organiseert voor de jeugdverenigingen uit de zeven gemeenten een griezelig nachtspel over trage wegen: "het verloren pad van Jut ".
Het spel is ontworpen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar en wordt gespeeld in teams van minimum 6 en maximum 10 personen. Het winnende team krijgt een knallende prijs: paintball voor de hele groep!

Vooraf inschrijven verplicht via www.igemo.be.

Contact: Jerina Baets ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 015/71 95 47)

Datum van de actie: zaterdag 23 oktober,vertrek tussen 18u00 en 20u30 (duurtijd 2 tot 3 uur)

Afspraakplaats: natuurgebied de Brede Zijpe aan het fort Donderheide (zijstraat van Beukheuvel) in Koningshooikt (Lier). De starttijd wordt een week op voorhand doorgemaild naar de contactpersonen van de deelnemende teams.