Login

Igemo

Naam van de groep: Igemo (intergemeentelijke vereniging voor het gewest Mechelen en omgeving) coördineert het project "Buurt- en voetwegen herleven in Klein-Brabant en de Zuiderkempen". Binnen dit project zijn de gemeenten Bornem, Berlaar, Duffel, Lier, Putte, Sint-Amands en Sint-Katelijne-Waver verenigt. 

Activiteit: Igemo organiseert voor de jeugdverenigingen uit de zeven gemeenten een griezelig nachtspel over trage wegen: "het verloren pad van Jut ".
Het spel is ontworpen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar en wordt gespeeld in teams van minimum 6 en maximum 10 personen. Het winnende team krijgt een knallende prijs: paintball voor de hele groep!

Vooraf inschrijven verplicht via www.igemo.be.

Contact: Jerina Baets ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 015/71 95 47)

Datum van de actie: zaterdag 23 oktober,vertrek tussen 18u00 en 20u30 (duurtijd 2 tot 3 uur)

Afspraakplaats: natuurgebied de Brede Zijpe aan het fort Donderheide (zijstraat van Beukheuvel) in Koningshooikt (Lier). De starttijd wordt een week op voorhand doorgemaild naar de contactpersonen van de deelnemende teams. 

Go to top