Login

Hamme

Naam van de groep: Regionaal Landschap Schelde-Durme, Gemeente Hamme, Natuurpunt, Pasar, Toerisme Scheldeland en de sociale economiebedrijven (Spoor2, Dit vzw, Jomi en Pronatura)

Activiteit: vanaf 11u30 grote, gezellige picknick in en rond de tent. Je brengt zelf je boterhammetjes mee en de organisatoren zorgen voor soep. Om 14u starten geleide wandelingen met gidsen van Natuurpunt Hamme. De wandelingen duren maximum twee uren maar er is ook een kortere wandeling voorzien. Er zijn creatieve workshops voor volwassenen en kinderen, onder meer van de sociale economiebedrijven. En je kan er kuieren langs de informatiestanden van de partnerorganisaties en genieten van een streepje muziek. 

Contact: Els Dever, communicatiemedewerker RLSD ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 052/33 89 10) of Davy Verhelst, communicatieambtenaar Hamme ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 052/47 55 05)

Datum van de actie: zondag 24 oktober

Afspraakplaats: het terrein tegenover Vijverhof (Bootdijkstraat 87 in Moerzeke)

Wat breng je mee?: wie mee wil picknicken brengt zelf zijn boterhammen mee

Go to top