Login

Kapelle-op-den-Bos

Naam van de groep: Werkgroep Trage Wegen Kapelle-op-den-Bos en gemeente Kapelle-op-den-Bos

Activiteit: in de voormiddag kun je de trage wegen met de mountainbike verkennen. De routes lopen langs alle trage wegen die de gemeente sinds de start van het trage-wegenproject in Kapelle-op-den-Bos opende (2008). Er is een basistocht van 25 km. Deze kan je uitbreiden tot een tocht van 35 en 41 km. Bovendien is er een begeleide mountainbiketocht voor kinderen. 

De namiddag start met een infosessie over de nieuw geopende trage wegen, waarna Trage Wegen Kapelle-op-den-Bos je meeneemt op de trage wegen van Ramsdonk. Hierbij wandelen we een terug toegankelijk gemaakte trage weg langs het Hoogveld in. Ook een nieuwe trage verbinding tussen Leirekesroute en het kruispunt Notenstraat - Tisseltstraat wordt ingewandeld. Onderwegis er voor alle wandelaars een versnapering.

Contact: Ronan Christiaens, voorzitter Trage wegen kapelle-op-den-Bos ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

Datum van de actie: zondag 24 oktober

     1. Mountainbiketochten
               - tussen 8u en 11u: vrije start (keuze uit een tocht van 25, 35 en 42 km)
               - om 9u30: begeleide mountainbiketocht voor kinderen (16 km)

     2. Infosessie over de nieuw geopende trage wegen: 13u30

     3. Begeleide wandeling: 14u (tocht van 7,4 km)

Afspraakplaats: alle activiteiten starten en eindigen aan de Sint-Jozefskring (Mechelseweg 100, 1880 Kapelle-op-den-Bos) 

Kostprijs: de wandeling is gratis, mountainbikers betalen 2,5 euro

Go to top