Login

Berlaar/Duffel/Lier/Putte en Sint-Katelijne-Waver


Naam van de groep:
Igemo en gemeenten Berlaar, Duffel, Lier, Putte en Sint-Katelijne-Waver

Contact: Lore Vanderlinden ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

Datum van de actie: zondag 25 oktober

Activiteit: "Stap & trap over trage wegen"

Tijdens de Dag van de Trage Weg zetten wij het project ‘Buurt- en Voetwegen in Klein-Brabant en de Zuiderkempen’ in de kijker aan de hand van twee intergemeentelijke activiteiten: een avondwandeling over de trage wegen van Bornem en Sint-Amands (24 oktober) en een wandel-en/of fietstocht over de trage wegen van Berlaar, Duffel, Lier, Putte en Sint-Katelijne-Waver (25 oktober).

STAP & TRAP over trage wegen in Berlaar, Duffel, Lier, Sint-Katelijne-Waver en Putte. Tijdens dit evenement kon je individueel deelnemen aan wandel- en/of fietstochten van verschillende afstanden. Voor de allerkleinsten was een aangepaste wandelroute met kidswalk-wedstrijd voorzien (5km). De wandel- en fietstochten kregen een extra dimensie door een Zuiderkempense fotowedstrijd met leuke prijzen. Mensen die de trage wegen op een unieke manier wilden beleven, konden ter plaatse een tandem huren!

Alle informatie kan je terugvinden op www.igemo.be.

Go to top