Gastvrije Aarde

B5 GOL2RAQEC.1 HORELKEFOTOGastvrije Aarde is een biologisch-dynamisch tuinbouwbedrijf in Sint-Kornelis-Horebeke. Er is een hoevewinkel aan verbonden en het is mogelijk om een abonnement te nemen op een groente- of fruitpakket. Ze maken groente- of fruitpakketten die bewoners kunnen afhalen in  een depot bij hen in de buurt. Ook vers biovlees kan je bij Gastvrije Aarde vinden! Gastvrije Aarde is ook een ontmoetingsplaats en organiseert ook kookdemonstraties, tuincursussen, rondleidingen langs hun opkweekserres met toelichting over vruchtwisseling, onkruidbeheersing, combinatieteelten en de werkdruk om het ritme van de natuur te volgen.

De kruidentuin neemt op Gastvrije Aarde een belangrijke plaats in. In de kruidentuin groeit een biodiversiteit aan inheemse planten. De bloemen, blaadjes of wortels krijgen diverse toepassingen, hetzij als smaakmaker, hetzij als verzorgingsmiddel. De kruiden worden gedroogd en zijn te koop in de hoevewinkel van Gastvrije Aarde.

Als zorgboerderij en hun naam heel erg waardig, verzorgt Gastvrije Aarde de Sideways-kookfamilies van De Beek van onderdak en verse ingrediƫnten van 20 tot 24 augustus, de week dat de expeditie van Menen naar Herzele wandelt! Kom een kijkje nemen, steek een handje toe of komt tot rust in deze bioboerderij.

logo gastvrije aarde siteGastvrije Aarde
Koekoekstraat 17
9667 Sint Kornelis Horebeke
Tel / Fax: 055 / 49 87 91
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.gastvrijeaarde.be