Thursday, 04 June 2020 13:37

Dit is de UITstap: ontdek de website en de digitale reisbeurs op 17 juni

Vakantie in eigen land. Genieten van vrije tijd in de buurt. Onze regio is bezaaid met mooie plekjes en bezienswaardigheden – vaak onbekende, verborgen of vergeten parels. Ook de weg er naartoe kan een attractie zijn. Denk aan de vele fantastische fiets- en wandelroutes. De UITstap brengt je kwiek op weg en lanceert een website met tips, trucs en ervaringen voor een geslaagde vakantie Persoonlijke hulp nodig? Sluit aan op 17 juni op onze digitale reisbeurs.

UITSTAPVan nood naar deugd

Noodgedwongen gingen we de voorbije weken dicht(er)bij op uitstap. Op ontdekking in de buurt, op zoek naar andere manieren om zich te ontspannen. Dat bleek voor veel mensen niet zo evident. Overheid, verenigingen en de private sector staken een tandje bij om het makkelijker te maken om op deze manier op uitstap te gaan. Precies dat is het uitgangspunt van de UITstap.

Op pad gaan begint aan je voordeur. Onderweg zijn is de bestemming. Daarvoor heb je geen auto nodig. Vergeet pech op de snelweg of stressen in de file. De UITstap helpt je het stuur om te gooien en te kiezen voor gezonde, actieve beleving onderweg, uitstappen die een >> een keurmerk verdienen

Website & reisbeurs

Het is niet altijd eenvoudig om op deze manier erop uit te trekken. Dat weten we maar al te goed. Daarom verzamelt de UITstap succeservaringen en wijzen we op valkuilen. We bedenken oplossingen. We richten ons tot beleidsmakers en uitbaters om hun aanbod beter af te stemmen op deze nieuwe realiteit.
Dat doen we niet alleen. Samen met >> een aantal partners ijveren we voor een beter én alternatief aanbod om je tijdens je uitstappen te verplaatsen. 

Ben je benieuwd? Sluit aan op 17 juni van 13u tot 16u bij onze digitale reisbeurs. Laat je inspireren en deel je ervaringen met ons. Samen maken we werk van geslaagde uitstappen en geven we vorm aan de recreatie van de toekomst.

Nu al zin om meer te weten? Kijk eens op >> www.de-uitstap.be.
De Uitstap is een project van Trage Wegen vzw met de steun van de Vlaamse Overheid.

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.