Monday, 02 March 2020 12:07

Een mening over trage wegen in Antwerpen? Kom af!

Nu alle trage wegen in Antwerpen in kaart zijn gebracht, gaat het Trage Wegen Antwerpen-team op zoek naar wat de buurtbewoners vinden van de paden en het netwerk in hun wijk. Ben jij een tragewegenkenner of ben je benieuwd naar wat die trage wegen kunnen betekenen voor de stad? Kom dan in maart of april naar één van de MAPits in jouw buurt. Op die avonden brengen we in kaart waar de kansen en de pijnpunten liggen. En niemand die dat beter weet dan de mensen die er wonen of werken.

Woon je in Antwerpen? Bepaal dan mee hoe we de wandel- en fietservaring in jouw wijk kunnen versterken.

Stad Antwerpen maakt een ambitieus plan op om de trage wegen in de stad en in alle districten te versterken. Want trage wegen dragen bij aan een aangename stad waar het leuk wandelen en fietsen is. Om dat plan zo sterk mogelijk te maken, heeft de stad ook jouw kennis en hulp nodig. Als inwoner ken je de eigen omgeving natuurlijk als geen ander. Ken je ontbrekende verbindingen of weet je van trage wegen die intussen verdwenen zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Maakt niet uit. Kom met je buurvrouw, vereniging of buurtcomité en maak ons wegwijs in jullie buurt.

  • mapit antwerpen2rood bolletje: MAPit binnenkort in uw buurt
  • blauw bolletje: MAPit locatie en datum nog ongekend
  • groen bolletje: MAPit vond reeds plaats


Ben je graag aanwezig? Schrijf je dan in >> via deze link. Zo kunnen we op voorhand een goede inschatting maken van het aantal aanwezigen.

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.