Friday, 28 April 2017 15:37

Trage Wegen zoekt vrijwilligers voor Trage Wegen Gent

Lijkt het je wat om uit te zoeken hoe er meer en betere trage wegen in Gent kunnen zijn? Trek dan samen met ons de wijken in om ideeën van inwoners te verzamelen en/of assisteer op bureau bij het in kaart brengen van de tips.

Trage Wegen werkt aan een toekomstplan voor de Gentse wegjes en paadjes. We doen dit o.a. op basis van de ervaringen van de bewoners en gebruikers. Niemand kent de wegjes en paadjes immers beter dan hen.

In de komende maanden trekken we naar de Gentse wijken en tekenen we samen met inwoners en passanten dagelijkse routes, wenslijnen en knelpunten uit op een kaart. Zo verzamelen we waardevolle en boeiende info om het tragewegennetwerk in de stad te versterken. Info die nadien wordt verwerkt in GIS (Geografisch InformatieSysteem).

Voor beide taken – het sprokkelen en invoeren van gegevens – zoekt Trage Wegen helpende handen. Kennis van GIS is handig maar niet noodzakelijk.

Zin? Meer info en aanmelden bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.