Thursday, 08 September 2016 09:50

Dag van de Trage Weg: 15 en 16 oktober komt dichterbij

Nog anderhalve maand tot onze jaarlijks feestweekend en de teller staat al op 110 activiteiten! Dat belooft een rijk en divers aanbod aan wandel- en fietsplezier, spel en avontuur, terreinwerken, feest en andere acties. Ook dit jaar wordt de Dag van de Trage Weg hét uithangbord voor veilige en aangename paadjes in ons land. Speciaal voor de 10e editie geven 5 bed & breakfasts een overnachting met ontbijt cadeau aan de deelnemers. Lees op >>> www.dagvandetrageweg.be hoe je een prijs in de wacht sleept.

DTW2016afficheJoin the club!

De initiatieven tijdens Dag van de Trage Weg worden in het leven geroepen door een bont gezelschap van jeugd- en milieubewegingen, gemeentebesturen, wijkcomités, wandel- en ruiterclubs en andere enthousiastelingen. Zin om ook een activiteit te organiseren die de trage wegen in de kijker plaatst? Dat kan!

Elke organisatie, gemeente of groep vrienden mag een activiteit organiseren op 15 of 16 oktober, zolang ze maar plaatsvindt op en langs trage wegen. De mogelijkheden zijn talrijk: tochten of parcours, cultuur en educatie, beleidsacties, maaibeurten, picknick, ... Surf naar >>> www.dagvandetrageweg.be en laat je inspireren door onze activiteitencategorieën, inspiratiemap en andere organisatoren. Je zal zien: deelnemen was nooit zo eenvoudig. Tip: registreer je activiteit vóór 15 september. Zo kunnen wij je tijdig flyers en affiches versturen en de activiteit promoten op de website.


De Dag van de Trage Weg komt tot stand dankzij de gewaardeerde steun van

logo koers

Bewaren

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.