Friday, 29 July 2016 10:55

Dag van de Trage Weg: activiteiten doorgeven kan nog altijd!

Tientallen activiteiten zijn al aangemeld op de website van de Dag van de Trage Weg! Ben jij nog niet ingeschreven? Dat kan nog tót oktober. Maar geef óók je activiteit nu al door! Ook als je nog niet alle details kent (je activiteit kan je altijd nog aanpassen). Zo kunnen we je tijdig alle promomateriaal bezorgen en je activiteit aanprijzen op de website.

DSC 0247

Als lokale organisator bepaal je zelf welke vorm je activiteit aanneemt. Alle activiteiten die trage wegen in de kijker plaatsen op 15 of 16 oktober zijn welkom. Wist je dat we 8 soorten activiteiten onderscheiden? Het zijn brede rubrieken of categorieën ter inspiratie (combinaties zijn ook mogelijk):

Ook de geregistreerde activiteiten op www.dagvandetrageweg.be kunnen een inspiratiebron zijn voor jouw activiteit. Of ze laten je alvast watertanden. Het is nu al zeker dat het weekend van 15 en 16 oktober opnieuw een feestmoment wordt voor wandelaars, fietsers, erfgoed- en natuurliefhebbers. Een duidelijk signaal voor meer en betere trage wegen.

Trage Wegen komt tot stand dankzij de gewaardeerde steun van:

logo koers

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.