Sunday, 31 July 2016 10:55

Gezocht: Gentse gangmakers tussen 8 tot 12 jaar

Speel en hang je graag rond op straat? Zin op speurtocht te gaan in de Dampoortwijk en Sluizeken-Tolhuis-Ham, straatspelletjes te verzinnen en de buurt aan te pakken met nieuwe bouwsels? Dan zoeken we jou!

Timmer mee aan de Optocht van Gangmakers en Koplopers

Trage Wegen en zZmogh stippelden een pad uit langs trage wegen, doorsteken en paadjes in de Gentse binnenstad. Onder de vlag van Gangmakers en Koplopers willen we op zondag 16 oktober een Optocht maken langs deze route. Een avontuurlijk parcours door en voor kinderen, door de gaten in het hek en over de muurtjes heen. Om de Optocht klaar te stomen, zoeken we 15 gidsen en padvinders tussen 8 en 12 jaar. We maken ons samen wegwijs in de wijken en steken in 6 bouwateliers een ontdekkingstocht in elkaar voor jong en oud.


Praktisch

° Je bent vrij op: 14, 21, 28 september en 5 en 12 oktober van 13u tot 17u + op 15 en 16 oktober van 9u tot 14u
° Deelname is gratis
° Locatie: Nieuwland 67, 9000 Gent
° Info en inschrijven: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 09 331 59 22


Gangmakers en Koplopers?

Optocht is de afsluiter van Gangmakers en Koplopers. Dit project bundelt en toont wensen over trage wegen aan de stad. Noteer 16 oktober alvast in je agenda!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.