Monday, 04 May 2015 11:53

'Doorgang voor iedereen!' op 9 mei: schrijf je nog snel in

Is je favoriete trage weg afgesloten? Registreer je dan nu voor 'Doorgang voor iedereen!' en ontrol een spandoek, bij voorkeur op zaterdag 9 mei. De spandoek wordt je gratis toegestuurd. We helpen je om ook op andere manieren de openstelling van deze weg te eisen. Je stad of gemeente krijgt zes maanden de tijd om de signalen ter harte te nemen.

Op de Dag van de Trage Weg (17 en 18 oktober) kan je, bij succes, de opengestelde weg inwandelen of verder actie voeren. Maar je kunt ook kiezen voor een wandel- of fietstocht, terreinwerken, een culturele activiteit of spel... Binnenkort kan je je inschrijven met alle soorten acties op trage wegen.

Bekijk ons filmpje over 'Doorgang voor iedereen!' van de Bruggenbouwers in Zemst. Het geeft je gegarandeerd zin om óók deel te nemen. Vervolgens loodst het draaiboek je stap voor stap door de spandoekactie. Heb je toch vragen? Via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kan je ons contacteren.

 

Media

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0Upbkkt3NjY

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.