Saturday, 24 January 2015 20:04

Arpia zoekt kunstenaars in het landschap

Arpia – Kunst met Landschap was een van de partners van Sideways 2012, de kunstkaravaan langs trage wegen. Nog tot 3 april kunnen kunstenaars ideeën of voorstellen voor kunstwerken indienen bij Arpia. Heb jij een uitgewerkt voorstel voor een tijdelijk beeldend kunstwerk, een installatie of een performance in het landschap? Dan is deze oproep iets voor jou. Eén voorwaarde: de voorstellen moeten gesitueerd zijn rond de Oude Steenbakkerij of  de Wattenfabriek in Herzele of op een trage weg tussen beide.

De voorstellen worden voorgelegd aan een jury bestaande uit leden van Arpia en mensen met expertise. De jury weerhoudt een beperkte selectie van ideeën, die gepresenteerd worden tijdens een binnententoonstelling. Binnen de perken van de beschikbare budgetten worden de beste of meest haalbare voorstellen samen met en op kosten van Arpia vzw gerealiseerd in 2015 of 2016.

De deadline voor de editie 2015 is 3 april 2015 - elk voorstel bevat volgende zaken:

· CV en korte biografie van de kunstenaar

· Visuele uitwerking van het idee

· Korte uitleg en motivatie van het idee

· Technische informatie

· Kostenraming voor uitvoering (schatting van kostprijs van nodige materialen en diensten)

 

Meer weten of een voorstel indienen?

Richt je tot Arpia vzw
t.a.v. Jan Hermans
Solleveld 35
9550 Herzele

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.arpia-art.be

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.