Wednesday, 11 April 2012 10:50

Ronse: tweede inspraakronde trage wegen tussen Ninoofsesteenweg en Elzeelsesteenweg

Op dinsdag 17 april organiseert het stadsbestuur een tweede overlegvergadering over de trage wegen in het gebied tussen de Ninoofsesteenweg en de Elzeelsesteenweg. In het najaar 2011 vond de eerste vergadering plaats.

Alle ge├»nteresseerden kregen er een infofolder, kaart en vragenbundel mee waarin alle trage wegen zijn opgelijst en waarin ruim plaats is voorzien voor opmerkingen en suggesties bij de verschillende trage wegen. Achteraf kunnen de mensen dan zelf terplekke met de kaart de situatie bekijken en aangeven welke trage wegen zij belangrijk vinden en wat er beter kan. 

'We kregen heel wat opmerkingen en suggesties', zegt het stadsbestuur. 'Op het tweede overleg overlopen we alle trage wegen om weg per weg naar een consensus te zoeken. Op die manier willen we een tragewegenplan uitbouwen dat afgestemd is op de noden en behoeften van de plaatselijke bewoners, landbouwers en recreanten.'

Tweede overlegvergadering trage wegen:

- Dinsdag 17 april om 20 uur

- Wijkcentrum Aan 't Spoor, Grote Marijve 133

Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.