header02

Menen, 19 augustus Brussel, 1 & 2 september Turnhout, 8 & 9 september Zutendaal, 15 en 16 september Herzele, 25 & 26 augustus

Misha Myers & Deirdre Heddon (GB) | Walking Library

DURATIONAL PERFORMANCE - Deelname aan Sideways-tocht van 17.08 tot 17.09

Interventies in Menen (19.08), Herzele (25-26.08), Brussel (1-2.09),  Turnhout (8-9.09) en Zutendaal (15-16.09)

web Misha Myers en Deirdre Heddon - Books image - voorkeur AndyVoor Sideways creëren Deirdre en Misha een mobiele bibliotheek, die ze tijdens de Sideways tocht in rugzakken meedragen. Dagelijks selecteren en lezen Misha en Deirdre passages uit boeken over wandelen. Gedurende de tocht groeit de bibliotheek: deelnemers en publiek doneren boeken en op het eind van het festival worden de ervaringen van de tocht aan de collectie toegevoegd.

solid black and yellow  walking library patch1

Misha Myers & Deirdre Heddon (GB)

Deirdre Heddon, onderzoekster en kunstenaar aan University of Glasgow, publiceert over wandelen en performance. Haar aandacht gaat uit naar de relatie tussen wandelen & vriendschap en wandelen & gender. Aan de universiteit van Falmouth voert Misha Myers onderzoek naar de dramaturgie en choreografie van het wandelen en de esthetiek en politiek van mobiliteit.

Meubelen en scenografie/ontwerp en uitvoering: PL/NK - www.plnk.be (online vanaf oktober 2012). Meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

wim4tn DSC02483